Chris Evans slutar i Top Gear!

Chris Evans har i dag meddelat att programledarrollen i Top Gear inte är något för honom och att han därför väljer att hoppa av.

Det är på Twitter som Chris Evans under dagen har meddelat att han slutar som programledare för Top Gear, en position han erhöll efter att tidigare programledaren Jeremy Clarkson fått sparken.

Chris Evans skriver att han har gjort sitt bästa och att det inte alltid är tillräckligt. Han skriver också att hans avgång är det enskilt bästa han kan göra för att hjälpa programmet.

Chris Evans har fått mycket kritik för hur han har skött programledarjobbet och de hittills visade avsnitten har fått se allt sämre tittarsiffror. Söndagens avsnitt sågs av rekordlåga 1,9 miljoner tittare.

Övriga programledare, bland annat Matt LeBlanc och Chris Harris, är enligt brittisk media redo för ytterligare en säsong av "nya" Top Gear.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!