Dement förare på fel sida vägen krockar med polisen

En brittisk motorvägspatrull fick ett olustigt möte med en dement man som körde på fel sida av vägen. I sista stund väjde polisen undan en frontalkrock.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En polisbil kör på brittiska motorvägen M6 Toll (betalväg som avlastar vanliga M6). De har fått in rapporter om att en bil kör på fel sida av vägen och har gett sig ut för att få stopp på farligheterna.

Mot dem kommer en Honda Jazz med en 77-årig dement man bakom ratten. Polisen försöker få mannens uppmärksamhet med ljus- och ljudsignaler, men förgäves. Den dementa mannen fortsätter att köra rakt mot polisen som med en snabb manöver undviker frontalkrock. Enligt uppgifter låter polisen bakom ratten den 77-årige mannen stöta ihop med bakänden på polisbilen. Det får den gamle mannen att reagera och den farliga färden tar sitt slut.

Ingen av de inblandade skadade sig i incidenten som ägde rum för bara några dagar sedan, närmare bestämt den 19 augusti.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!