Den snabba reaktionen räddade hans liv

En övervakningsfilm från en polisbil visar händelsen där en förare tappar kontrollen och kolliderar med en bärgarbil. Bärgaren uppfattar snabbt situationen och lyckas springa ut i körfältet för att undvika katastrofen.

Händelsen, som inträffade i Michigan i onsdags, fångades på bild av polisens kamera. Videon visar att samtidigt som bärgaren håller på att fästa ett fordon på sin bil dyker en annan bil upp från högerfilen. Föraren tappar kontrollen och åker rakt in i bärgningsbilen och fastnar hängandes på den.Bärgaren klarade sig tack och lov oskadd efter att snabbt ha reagerat och tagit sig bort från sitt fordon.I en tweet där Michiganpolisen delade med sig av videon uppmanar de trafikanter att hålla nere hastigheten i dåligt väder och hålla ett körfält fritt vid olyckplatser. Något fler lär ta till sig efter att ha sett detta klipp.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!