Foto: MikeBirdy

Dog av knivstick – när han skar sönder bildäck

Det finns något som brukar kallas karma. Eller lagen om orsak och verkan. Vid vissa tillfällen verkar detta sätt att se på tillvaron stämma bättre överens med verkligheten än vid andra – detta är ett sådant tillfälle.

Förra helgen hittades en avliden man i ett buskage i Ösmo i Nynäshamns kommun. Inledningsvis trodde polisen att den 50-årige mannens död inte var en olyckshändelse, så en förundersökning om mord inleddes. Men efter avslutad obduktion står det nu klart att det inte var något mord. Mannen dog, så att säga, för sitt eget svärd. Men troligtvis var det varken frivilligt eller så det var tänkt att gå.

– Mannen har skurit sönder flera bildäck med en mattkniv i ett område i Ösmo. Ett av bildäcken exploderade och knivbladet for då in i kroppen och skadade vitala organ. Han har förblött och har haft maximal otur, säger Manne Jönsson på Stockholmspolisen till SVT.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer