Duva retas med bilförare

De flesta av oss har säkert någon gång blivit frustrerade över att en långsam bil legat framför och blockerat vägen så att man inte kan köra förbi. En något mindre andel av oss har nog blivit frustrerade över att bli blockerade av en duva, men det är precis vad denna föraren blir.
Mattias Skantze

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Mannen som kör den här bilen kör längs en smal skogsväg, och har uppenbarligen någonstans längs vägen stött på en envis duva som vägrar flytta på sig från vägen. Föraren försöker både med att tuta, skrika och köra närmare att få fågeln att flyga iväg, men duvan vill hellre gå lugnt framåt.

Efter många försök att få fågeln att flytta på sig har den rört sig mer mot sidan av vägen så att föraren kan försöka åka runt. När bilen är bredvid duvan bestämmer sig fågeln för att flyga iväg; som att den bara lekt med föraren hela tiden.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!