Dyr läxa för gasglad BMW-förare

Mulholland Highway är ett populärt tillhåll för gasglada amerikanska ungdomar, men sträckan med sina många kurvor kan också vara förrädisk.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Att ta sin bil och köra i den vackra miljön genom Santa Monica Mountains i Kalifornien är ett inte allt för ovanligt helgnöje. Men många gånger slutar det illa när några av de förrädiska kurvorna kräver mer än vad förarna klarar av.

Här ser vi en kille som glatt vill visa upp sina färdigheter i sin BMW 3-serie Coupé men som misslyckas rejält. Killen klarade sig utan skador, värre gick det för bilen som blev illa tilltygad mot bergväggen. Föraren hävdade att lite vatten på vägen var orsaken till att han tappade greppet. En förklaring som vi inte köper med tanke på hur snustorr vägen ser ut att vara i filmen samt att han tycks ge lite för mycket gas i kombination med förmodad avsaknad av erfarenhet.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!