En husvagn i ordets rätta bemärkelse

Husvagnar finns i alla dess former, från enkla och torftiga konstruktion till riktiga lyxvagnar av stora mått. Dessa ryska husvagnar tar dock hem priset för att vara just en HUSvagn.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En av många patentritningar.

Fick du nej på bygglovet du ansökte om hus kommunen? Då kanske denna typ av husvagn är lösningen för dig? Bygglovet kan du strunta i och du behöver inte ens välja tomt, det är nästan bara att slå upp din kåk var du vill – och flytta den när du är trött på omgivningen.

Ryssen Dahir Kurmanbievich Semenov har tagit patent på sin uppfinning där lastbilstrailers, likt Transformers-figurer, förvandlas till hus – och inte vilka hus som helst. Han har tagit fram en uppsjö olika varianter och som vi har förstått det (ryska är inte vår bästa sida) finns de i storlekar från 108 till 280 kvadratmeter.

Nackdelen med dessa riktiga HUSvagnar är att det krävs CE-kort för att framföra dem. En annan nackdel verkar vara att ingen producent verkar ha nappat på Dahir Kurmanbievich Semenovs idé, åtminstone inte vad vi känner till. Patentet är nämligen drygt fem år gammalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!