En orm i bilen blir du inte av med så lätt!

Att ormar är av segt virke vet vi sedan tidigare, men att de är så här sega... det kunde vi inte ens fantisera om.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Ett par i Australien var i helgen ute och körde med sin Toyota. Plötsligt dyker det upp något långsmalt som fladdrar framför bilen. Det visar sig vara en orm som förmodligen befunnit sig inne i motorrummet och tagit sig ut genom grillen.

I hög hastighet och under ganska lång tid fladdrar ormar som en vimpel i fronten på Toyotan. Det måste ju ändå ta kål på den färgglada reptilen, eller? Icke! När farten väl sänks en aning börjar ormen ta sikte mot huven och vindrutan. Den klarar det med bravur och när farten återigen ökas har den nått ena A-stolpen och där håller den sig märkligt nog fast, återigen med större delen av kroppen fladdrandes i luften. Kanske den lyckades bita sig fast i en antenn?

Tyvärr får vi inte se hur det slutade.

Australien är för övrigt känt för att ha många av världens giftigaste ormar. Om denna orm är en av dem vet vi inte, kanske någon av teknikensvarld.se-besökarna kan fastslå vilken art detta är och eventuellt hur giftig den är?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr