Fällbart garage till din bil

Det italienska företaget Gazebox har tagit fram ett garage som är fällbart och även kan användas som uteplats.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Att ställa sin bil under tak är något som de flesta föredrar, ett garage tar dock oftast stor plats och kan kosta en del att bygga. Denna något annorlunda lösning har dock ett kompakt format och är inte i vägen när det inte nyttjas. Tack vare att båda ändar är öppningsbara är det möjligt att köra igenom det vilket gör att du kan montera Gazbox på uppfarten som ett extra garage, eller rent utav nyttja det som uteplats för regn- eller solskydd.

Vi hittar dock inga priser på den så kallade Gazebox, men enligt hemsidan går det att beställa garaget i storlekar från 525 x 300 centimeter upp till 710 x 660 centimeter, höjden för samtliga är 254 centimeter. Det går även att få väggarna folierade i valfritt mönster och utrusta garaget med bland annat luftkonditionering och solceller, LED-ljus i taket är standard.

 

 

 

 

 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!