Fast & Furious Toyota Supra såld för 1,5 miljoner kronor

Nu är den såld, den Toyota Supra som figurerade i första The Fast and the Furious-filmen. Inte mindre än 1,5 miljoner kronor gav köparen för den något sävliga bilen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En Toyota Supra från 1993 med det tråkigaste motoralternativet, nämligen 2JZ-GE (den utan överladdning), betingar inte ett högt pris – om den inte är orangemålad och har varit med i första filmen i The Fast and the Furious-serien. För då handlar det om helt andra summor.

För en dryg månad sedan skrev vi om framlidne Paul Walkers Supra som han körde i filmen från 2001. Nu har auktionen ägt rum och den som ropade in filmklenoden fick slanta upp rejält. Drygt 1,5 miljoner kronor – galet mycket!

Visserligen är bilen helt original och ser fortfarande ut precis som den gjorde i filmen, men 1,5 miljoner för en 22 år gammal Supra Mk IV med 220 hästkrafter som gör 0-100 km/h på 6,8 sekunder... det är mycket det. En lika gammal Supra men med turbomaskinen (330 hk) under huven, kan man få för 100 000 kronor och uppåt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!