Felparkerare stjäl tillbaka bilen från bärgningsbilen

En bilägare som parkerat fel tål inte att se sin bil konfiskeras. Han sätter sig helt sonika bakom ratten och kör av lastbilsflaket.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det hela utspelade sig i östra London i fredags och förevigades på film av en parkeringsvakt. Bilen hade påträffats parkerad på ett felaktigt sätt och skulle bärgas bort. När ägaren upptäckte att hans bil var på väg att konfiskeras hoppade han upp på lastbilsflaket, öppnade dörren på sin Vauxhall Astra och startade den. Utan några som helst hämningar lade han i backen och trampade på gaspedalen. Frågan är hur mycket stryk bilen tog av den korta flygturen.

Parkeringsvakten har efteråt berättat att ägaren var oerhört förbannad och att det han gjorde var extremt farligt. Polis tillkallades och vi misstänker att bilägaren inte enbart gick en avgift utlösningsavgift. Någon form av bot lär ha tillkommit, liksom eventuella reparationskostnader.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!