Porsche Cayenne Ferrari

Ferrari-suv till salu i Storbritannien

Tycker du att Ferrari saknar en suv i modellutbudet? Det gjorde uppenbarligen denne Porsche Cayenne-ägare, som byggde en.

Nej, dett är tyvärr inget aprilskämt. Ägaren till denna Porsche Cayenne tyckte tydligen att det massiva kjolpaketet inte drog tillräckligt mycket uppmärksamhet. Den stegrande hästen från Stuttgart är i stället utbytt mot Maranellos motsvarighet och den röda lacken som förknippas med den italienska supersportbilstillverkaren.

Egentligen är bilen en Porsche Cayenne S som drivs av en 4,5-liters V8 på 370 hästkrafter, men bilen har konverterats till gasdrift och har en gastank som rymmer 100 liter i bagageutrymmet. Den har rullat drygt 10 000 mil och ägaren säger att den fortfarande känns som ny, ägaren tillägger också att bilen är fullutrustad samt att den får oerhörd uppmärksamhet. Det sistnämnda är förståeligt, frågan är om det är positivt eller negativt. Det begärda priset för denna ”skönhet” är 19 999 pund som motsvarar cirka 215 000 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!