FILM: Änglavakt vid begravningståg med rejäl smäll

Att man stannar till vid en begravningskortege för att visa respekt till den avlidne kanske inte är så känt hos oss, men att man ska ha uppsikt framåt – det om något borde vara inpräntat i allas huvud.

Följande sekvens utspelar sig Tennessee, USA. Längs en vacker landsväg får vi följa med Cody Vice på hans motorcykel tack vare hans hjälmkamera.

 Plötsligt får han bromsa in då han ser både bilar och andra motorcyklar som stannat en bit längre fram. De har nämligen stannat för att visa sin respekt till den avlidne som förs fram med en begravningskortege på motsatt körbana. Det är visst ganska vanligt på sina ställen i USA.

 Cody Vice på sin hoj stannar också och ställer sig åt sidan.

 Vad som händer sedan, det får du se i filmen.

 En sak är säker – oavsett om man stannar eller inte när en begravningskortege dyker upp så ska man alltid titta – framåt!

 Cody Vice berättade senare för amerikansk television att ögonblicket är något av det värsta han har varit med om. Han blev livrädd. Tro sjutton det.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!