FILM: Mini Countryman JCW draghjälp till kille i wingsuit

Mini har gjort en effektfull reklamfilm för att marknadsföra nya Countryman John Cooper Works. En kille i wingsuit håller fast sig på taket för att sedan släppa taget och flyga iväg...

Att människan inte kan flyga som en fågel, det vet vi sedan urminnes tider. Det närmaste vi kan komma är att klä oss i en wingsuit. Just wingsuit flying växer enormt som sport just nu. Kostymen som bärs ger personen större lyftkraft, precis som en vinge på ett flygplan. De som wingsuit-flyger startar ofta sin färd från flygplan, klippor, byggnader och liknande (base jumping) och avslutar alltid genom att lösa ut en fallskärm som finns integrerad i wingsuit-kostymen.

 Aldrig tidigare har en wingsuit-flygare startat sin färd från taket på en bil, inte förrän nu. Det är Mini som marknadsför Countryman John Cooper Works med nedanstående effektfulla reklamfilm. Hur mycket som är verkligt och hur mycket som är klippt låter vi vara osagt, men sevärt är det helt klart.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!