FILM: Tursam Nissan GT-R undviker betongmurar – två gånger

I dragrace är tanken att man ska ska köra rakt fram snabbt. Ibland går det dock inte som man tänkt sig, som för den Nissan GT-R som här strax efter staren får sladd och är nära betongmurar både en och två gånger. Se filmen på den tursamme föraren.

Denna film, som spridits på Internet de senaste veckorna, visar ett dragrace mellan två stycken Nissan GT-R vid ett evenemang i Houston, Texas, USA, i mitten av mars i år. De två likadana bilarna kommer iväg till synes jämnt ur startblocken. Nästan direkt råkar dock den högra av bilarna i filmen få sladd, då den kommer ur idealspåret och hamnar på till synes glattare underlag. 

På bägge sidor av dragracebanan står betongmurar, och den sladdande bilen är bokstavligen centimetrar från att slå i muren. Först till höger, och sedan till vänster om banan. Otroligt nog klarar sig den, förmodat förskräckta, föraren utan en skråma på sin bil och kan köra vidare. Även om racet var förlorat. Se filmen nedan!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!