Flygande sågklinga massakrerade bil på motorväg

Vad är oddsen för att en gigantisk sågklinga ska komma flygande och såga sig in i fronten på din bil? Inte stora, men det kan ske ändå.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Det här är något av det mest osannolika vi någonsin sett. En herr Xiang kom för några dagar sedan körandes i sin JMC (en kinesisk GMC-kopia) på motorvägen. På motsatt sida av motorvägen krockade en lastbil som inte hade sin last ordentligt surrad. Lasten bestod av sågklingor, och inte vilka klingor som helst. Drygt 1,5 meter i diameter, alltså inget som man har i kapen hemma.

Klingorna flög som projektiler av kraften vid kollisionen varav en for vidare mot herr Xiang och hans bil på andra sidan vägen. Som hämtat ur en Hollywood-film sågade sig klingan in 51 centimeter i fronten på bilen.

Lokal polis säger att herr Xiang kan skatta sig lycklig över att klingan tog där den tog.

Notera den engelska formuleringen på YouTube-klippet: ”Never saw that coming!”. På svenska blir det, lika fyndigt faktiskt: ”Såg aldrig det komma!”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!