Frun slaktade otrogna mannens supersportbil

Är man dum får man vara beredd på repressalier. Hur beredd en otrogen man var på att få sin Audi R8 massakrerad är okänt, men straffad av frun... det blev han.

Otrohet är ett ofog. Det orsakar oftast enorm psykisk smärta för den ena parten. Audi R8:an vi ser här fick lida däremot fysiskt för att ägaren skulle få smaka på psykisk vedergällning.

Frun till R8-ägaren upptäckte sin man i säng med en annan kvinna och blev så ledsen och förbannad att hon gick ut och totaldemolerade hans dyra supersportbil.

Som vi ser på bilderna lämnade frun inte mycket kvar. Hon krossade rutorna runt om, hon rev av den uppfällbara bakvingen, drog ut både strålkastare och bakljus samt plockade bort alla emblem. Som grädde på moset ”nycklade” hon även lacken (repade).

Även insidan fick smaka på den drabbade kvinnans ilska. Mätartavlorna rycktes, så även infotainmentsystemet. Skinnstolarna skars upp och delvis även instrumentbrädan.

Det ser nästan ut som om R8:an har varit med om en rejäl trafikolycka.

Om ägaren till bilen, mannen alltså, lärt sig läxan är okänt, inte heller om de båda funnit varandra igen. Det känns dock tveksamt. Dyrt lär det i alla fall bli för att få bilen i fint skick igen. Väldigt dyrt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!