G-Tech skrämmer taksänkt Fiat 500 till 340 hk

Tyska G-Tech har lekt lite med en Fiat 500, sänkt taket och fått upp den lilla motorn till effekter kring vad BMW M3 hade för inte alltför många år sedan.

Modifierade versioner av Fiat 500 har dykt upp lite varstans ifrån under de senaste åren, men nu är frågan om man inte kommit så långt som den lilla bilen klarar med G-Techs senaste Fiat 500 Sportster.

 Effekten ligger numera på 340 hästkrafter i den lilla framhjulsdrivna citybilen som döpts om till Sportster RGT. För de som inte behöver fullt så mycket mos har G-Tech även Sportster S med 224 hästkrafter. Sportster RS betyder 250 hästkrafter, men vilka prestanda de för bilmodellen extrema effekterna ger är inte klart.

 Utöver motortrimining har G-Tech även sänkt taket och utrustat bilen med ett kjolpaket runtom och gett bilen ett centrerat avgassystem. Inuti bilen finner man sig i Recaro-stolar, ratt från Momo och pedaler i rostfritt stål.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr