091211-audi a5 r8 style

Ge din Audi A5 R8-look

Du kanske sitter i den sitsen att du inte hade tillräckligt pengar för att köpa en Audi R8 utan det blev i stället en A5 Coupé, Cabriolet eller Sportback? Bara lugn, nu kan du få din A5 att likna en R8… i alla fall en aning.

Tyska tuning- och stylingfirman Hofele Design ger nu alla Audi A5-ägare vad de gått och väntat på så länge. Har du köpt en A5 Coupé, Cabriolet eller Sportback har du nu möjligheten att förse din bil med en ny främre stötfångare som även innefattar de karaktäristiska luftinsläppen under strålkastarna som R8 har.

Har du köpt just Sportback-versionen av A5 kan du hoppa över följande textstycke då detta endast berör Coupé- och Cabriolet-versionerna.

För att få ännu mer R8-feeling på sin A5 kan man med hjälp av Hofele Design ge bilen en ny bakre stötfångare med luftutsläpp under bakljusen, precis som på R8. Stötfångaren har också integrerad diffusor à la R8 V10. För att ännu mer spä på R8-utseendet kan coupé- och cabriolet-versionerna förses med en ”sköld” bakom dörrarna.

Andra trick för att få bilen att se ut som sitt snabbare syskon är luftutsläppen på framskärmarna, nya sidokjolar och en liten vinge på bakluckan. Sistnämnda är endast applicerbar på coupén.

Om det är snyggt eller inte låter vi vara osagt. Vi låter betraktarens ögon avgöra det i stället. Vad säger du? A5 à la R8, flipp eller flopp?

Läs mer

Test och provkörningar

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!