God jul önskar vi er alla!

Nu är det jul igen... och vi på Teknikens Värld vill passa på att önska er alla en riktigt god jul med allt vad det innebär.

Tidigare års jultomtar här på teknikensvarld.se har kört bland annat Volkswagen Typ 1, Saab 93 och Chevrolet Bel Air. I år har jultomten passat på att åtnjuta bonusdelen i nya bonus/malus-systemet som infördes i år genom att – för första gången – satsa på en elbil. Hans val föll på nya Tesla Roadster som kommer först 2020, men tomten är ju tomten och det innebär vissa förmåner.

Jultomtens renar vet vi alla är ruggigt snabba, men hans nya vrålåk rör också ganska bra på sig. 0-97 km/h på 1,9 sekunder och 0-160 km/h på 4,2 sekunder. Dessutom helt utsläppsfritt eftersom tomten laddar sin elbil på Nordpolen där han har en alldeles egen anläggning som alstrar energi ur jordens ständiga rotation.

God jul från oss till er!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!