060512_raid

Håll koll på motorn med Raids nya mätare

Tyska Raid tycker att vi ska styla bilen även på insidan. Man släpper nu en serie om sju olika mätare. För den som inte har något uttag för extramätare finns även hållare att köpa till.

Många stylar sin bil på utsidan. Men inte alla lägger ner samma krut på utseendet inne i bilen. Det är ju trots allt ur perspektivet man oftast ser sin bil. Därför introducerar nu Raid en ny serie tillbehörsmätare för bland annat hastighet, vatten- och oljetemperatur, oljetryck och volt. Som komplement finns även hållare för montering på a-stolpen och ovanpå instrumentpanelen. Modellerna finns i sju olika utföranden. Bland annat i det som företaget kallar plasma, nightflight och LED (Sju olika färger). Raid säljer även givare till samtliga mätartyper. Priserna börjar på300 kronorför de enklaste modellerna.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!