Här är en som tror att han äger vägen

Uttrycket har använts många gånger, ibland lite malplacerat, men här har vi en kille som verkligen tror att han äger vägen.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En bilfotograf är ute i ödemarken för att ta snygga bilder på en kunds bil. Plötsligt dyker det upp en stor suv vars förare med hot säger att de ska lämna hans uppfart. Fotografen hävdar att det är allmän väg, men den stora amerikanen står fast – vägen är hans uppfart.

Förutom att hota, kasta fotografens filmande mobiltelefon i backen och mycket annat kör han dessutom oerhört aggressivt med sin stora bil mot killen med kameran. Väldigt dåligt beteende helt enkelt – om vi nu ska linda in det i mjukare termer.

Nåväl, kontentan är att den aggressiva suvföraren visade sig vara pilot vid en närliggande flygplats och att hans beteende ledde till att han fick skaka galler. Polisen gillade tydligen inte hans vägraseri.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!