Här är The Grand Tours premiärdatum

Nu har vi äntligen fått ett premiärdatum för den före detta top gear-trions nya program The Grand Tour. 18:e november bär det av, men hur vi i Sverige ska se programmet är inte klart än.
Mattias Skantze

Det har gått nästan ett och ett halvt år sedan Jeremy Clarkson fick sparken från det populära motorprogrammet Top Gear. Strax där efter följde även hans två kollegor Richard Hammond och James May honom genom att säga upp sig. Efter det har de tre fått ett kontrakt med Amazon för att skapa ett nytt program, vilket resulterade i programmet The Grand Tour.

The Grand Tour kommer alltså att ha premiär den 18:e november i Storbritannien, men om programmet kommer att sändas i Sverige är fortfarande inte klart. Top Gear har sedan de nya programledarna kom in fått mycket kritik, nu återstår det bara att se om The Grand Tour klarar sig bättre.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!