Heico sätter tänderna i Volvo V40 – första skisserna

Tyska Heico Sportiv har specialiserat sig på att styla och trimma Volvo-modeller. Självklart kan man inte hålla fingrarna borta från nya V40, här är de första skisserna.

Knappt har vi hunnit smälta det första intrycket av nya Volvo V40, förrän stylingfirman Heico Sportiv, baserade i Köln i Tyskland, har börjat skissa på styling till den nya modellen.

Heico har under många år specialiserat sig på just att styla och trimma Volvo-modeller, och erbjuder olika satser med bodykit, motoruppgraderingar och annat trim till alla Volvos modellserier i dag.

Nu har man alltså visat de första skisserna på kit till nya V40. Stylingen inkluderar bland annat ett nytt frontparti, nya sidokjolar och ett omstöpt bakparti. Under huven antar vi att liknande uppgraderingar som finns för övriga modeller kommer att vara aktuella. Det innebär bland annat ökad effekt på Volvos T5-motor, från 254 hästar till 266.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!