100723-heico-volvo-s60

Heico trimmar nya Volvo S60

De första leveranserna av nya Volvo S60 står inför dörren och det är därmed hög tid för Heico Sportiv att börja jobba. De tyska Volvo-trimmarna smygvisar nu sitt trimpaket till nya S60.

 Som ett brev på posten kommer tyska Volvo-trimmarna Heicos stylingpaket i samband med att Volvo släpper en ny modell. Nu är det nya S60 som lanseras och Heico Sportiv är förstås inte sena med att visa upp sin version av bilen. Heico vill inte riktigt berätta allt om sitt trim- och stylingpaket till nya S60 utan nöjer sig med att visa ett par bilder.

De första bilderna på Heicos S60 visar först och främst en tuffare front med kraftigt utåtpekande flärpar på båda sidor. Längs med sidorna sitter nya sidokjolar och baktill finns en liten diskret spoiler på bakluckan och en inte lika diskret bakkjol med diffusor och fyra stora avgasutblås. Nydesignade fälgar finns också att tillgå.

Heico lockar potentiella spekulanter med att de arbetar på ny fjädring och olika motoruppgraderingar som i värsta fall ska ge 330 hästkrafter.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!