Hemmabyggd berg- och dalbana med loop – i trädgården

Berg- och dalbanor, vissa klarar inte av dem men många älskar dem. Visst vore det toppen att ha en hemma i trädgården?

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

”Kan du inte komma till nöjesfältet, får nöjesfältet komma till dig” är ett gammalt känt ordspråk som en äldre herre i USA tog fasta på. Den gamle svetsaren hade förmodligen mer fritid än många andra, för under ett och ett halvt år byggde han sig en alldeles egen berg- och dalbana i trädgården. Visst, den är inte jättehög, men det går fort nog för att fungera med en loop. Kul ser det ut att vara.

Inte nog med att han byggde en berg- och dalbana, hans byggde två. En mindre när hans barnbarn blev lite större. Nu när de är ännu större har barnbarnen två alldeles egna banor att leka med. Mannen måste vara traktens populäraste morfar/farfar.

Hans berg- och dalbanor har nu blivit så kända att internationella berg- och dalbane-fanatiker kommer långväga ifrån för ett åk.

Så nu vet du vad du ska bygga i din trädgård så fort minusgraderna har släppt sitt grepp om oss. När du är färdig får du gärna ringa oss så vi för provköra den.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr