090123-honda-insight

Honda Insight redan stylad

Bara en dryg vecka efter att Honda Insight premiärvisades på Detroitsalongen kommer det första stylingpaketet. Ett rejält kjolpaket, tillsammans med en mängd andra detaljer, ska göra hybriden sportigare. Och allt kommer från Honda själva.

I likhet med många andra nya bilar har  Honda Insight  kort efter lanseringen redan fått ett stylingpaket som ska ge ett tuffare yttre. Men för ovanlighetens skull är det inte någon fristående stylingfirma som har knåpat ihop paketet. Den här gången blev Honda själva först med att presentera ett stylingpaket. Honda släpper nu de första bilderna på ett omfattande tillvalspaket för den europeiska marknaden.

På utsidan syns framförallt den nya frontspoilern, bakspoilern och sidokjolarna som ger Insight ett betydligt bredare utseende. Framtill har även grillen svartlackerats, till skillnad mot det silverfärgade originalet. Längre bak på bilen har B-stolpen och dörrhandtagen fått en kromfinish. Honda erbjuder dessutom tre nya fälgvarianter i 15 eller 16-tumsutförande.

Invändigt kan man nästan säga att Honda har tagit efter Jaguar XF. Som tillval erbjuds nämligen neonblå kupébelysning. Dörrtrösklar i borstad aluminium får insteget att kännas lite sportigare. Det finns dock mer användbara tillval. Såsom en stor widescreen GPS-navigator som kan tas loss och plockas med. För baksätesåkarna finns två skärmar monterade i de främre nackstöden. Allt är kopplat till en hårddisk på 40 GB.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!