Knutstorp Revival

I dag startar Knutstorp Revival – vi är där, kom du också!

Årets stora motorhändelse för stora och små, nostalgiker som icke-nostalgiker, drar igång i dag. Knutstorp Revival pågår i dagarna tre och vi är på plats med redaktionen, så kom och träffa oss.

Att Knutstorp Revival redan är en succé, det vet vi, men i dag är dagen då den nostalgifyllda helgen äntligen sätter igång. Massor av bilar från förr kommer att trängas på och runt om banan under fredag, lördag och söndag. Fordonen ackompanjeras av folk i tidsenliga kläder, bland annat Teknikens Världs redaktion som har klätt upp sig till tänderna.

280 historiska bilar, från Bugatti till Ford Escort, från formel- till standardbilar, står på startlinjen. Utöver den historiska racingtävlingen kan du njuta av gamla motorcyklar och vanliga cyklar på plats – och gamla flygplan som visar upp sina färdigheter i luften. Flera kända svenska bilmuseum är på plats för att visa upp det bästa från förr. Bakluckeloppisen och antikmarknaden är gjutet för den som vill fynda något från svunna tider.

Teknikens Världs redaktion är på plats så kom gärna och hälsa på oss för att växla några ord. Vårt stora tält på området går inte att missa.

Endagsbiljett kostar 200 kronor, tvådagarsbiljett 300 kronor. Barn under 15 år går in gratis i vuxens sällskap. Så här hittar du till Ring Knutstorp.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!