Idioten kommer undan – tre oskyldiga drabbas

Det är inte mycket som behövs för att olyckan ska var framme. Det räcker med en idiot i trafiken för att tre oskyldiga ska drabbas, samtidigt som idioten klarar sig.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Filmen här ovan är purfärsk. Incidenten filmades i går förmiddags i Ryssland. På en bred motorväg med fem filer ligger en grå bil i mittfil när föraren av denna plötsligt inser att avfarten han eller hon ska av på är till höger. Med en hastig manöver svänger föraren kraftigt åt höger för att försöka nå avfarten, trots att flera motorvägsfiler måste passeras.

Bakom ligger en vit Lada som girar för att inte kollidera. Lada-föraren lyckas missa den gråa bilen men klarar inte av att få tillbaka sin bil på rätt kurs. I stället fortsätter färden mot betongräcket i mitten där två andra bilar kommer i antågande i de yttre filerna. Kollisionen är ett faktum.

Tre bilister drabbade av en annan bilists idiothandling på motorvägen. Till råga på allt klarade sig bilisten som är orsaken till allt utan en repa.

Så vitt vi har förstått skadade sig ingen allvarligt i denna olycka.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!