Ingen parkeringsplats? Bygg din egen!

Om man inte har en uppfart och bor någonstans där det inte är tillåtet att parkera längs sidan av vägen så gäller det att hitta en annan lösning. Den här mannens lösning på problemet är genialisk.
Mattias Skantze

https://www.facebook.com/tuning.pruhonice/videos/1029275783824024/

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Han har nämligen byggt ett minst sagt unikt litet garage som gör att bilen passar in under en trappa. En garagedörr täcker hela öppningen under trappan, och när han öppnar den har han en liten ramp han skjuter ut. 

Därefter använder han sig av väldig precision för att köra upp på trottoaren och backa upp på rampen. Där stannar han bilen, kliver ur, och skjuter in rampen med bil på under trappan igen. Och så var parkeringen löst. Vi får inte se mannen stänga dörren igen, men med tanke på hur precist allt annat varit kan vi bara anta att bilen precis får plats bakom stängd dörr.

Vi får hoppas att han inte blir tvungen att byta bil, då garaget är precis anpassat för den bil vi ser i videon. Här kan man verkligen snacka om att utnyttja alla ytor till max - Släng er i väggen IKEA!

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!