Foto: Sam Preston via Twitter

Jättestort manligt könsorgan stängde Nürburgring

Fint väder är som upplagt för härlig bankörning på klassiska Nürburgring. Om det inte vore för en jättestor penis som någon ritat på asfalten.

Första dagen med soligt, fint väder betyder att Nürburgring äntligen, efter den långa vintern, var redo att ta sig an en drös med förare och bilar. Men när det i morse var som upplagt för tajta kurvtagningar och plattan i mattan på rakorna blev det helt plötsligt tvärstopp.

 Någon hade nämligen ritat en jättestor penis på asfalten och banan stängdes för några timmar. Det tio meter långa manliga könsorganet togs bort innan bilar släpptes på igen.

 Att kladda på asfalten på Nürburgrings nordslinga är inget nytt. Banan är full av klotter med olika budskap och bilder. Var gränsen för vad som är okej går är okänt men könsorgan är i alla fall på fel sida om den. Det är ju inte klottret som ska vara i fokus när någon bränner förbi i 300 blås.

Notera även att längs med jättesnorren står ordet ”danish” utskrivet i versaler.

 Vilket är det roligaste/häftigaste klottret du har sett på Ringen?

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!