Foto: Charles John

Jeremy Clarkson blir staty i USA?

Jeremy Clarkson sågs åkande i Washington tidigare i december. På ett lite annorlunda sätt...

I början av december fångades Jeremy Clarkson på bild, när han kom åkandes i Washington i USA. Men inte hela Clarkson. Utan bara hans huvud – i form av en enorm skulptur.

Jeremy Clarkson var tidigare, tillsammans med James May och Richard Hammond, programledare för tv-serien Top Gear. Nu leder Clarkson den nya programserien The Grand Tour tillsammans med sina gamla kumpaner från Top Gear.

Vad huvudet ska användas till är ännu oklart. Men skisser på fler huvuden och även något som verkar föreställa ett helt arrangemang av hela programledartrion har publicerats av The Grand Tour på Twitter, så sannolikt är att de ganska groteska skulpturerna på något sätt ska användas i programmet. I bakgrunden på samma bild (nedan) syns även ett huvud som liknar det av Clarkson, men istället föreställande James May.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!