Foto: Betsafe.com / Oskar Bakke

Jon Olssons brutala Audi RS6 Avant stulen och uppeldad

Den brutala DTM-inspirerade Audi RS6 som tidigare ägdes av Jon Olsson har blivit stulen och totalförstörd.

Tidigare i år sålde Jon Olsson sin specialbyggda Audi RS6 Avant till en lycklig köpare i Nederländerna, en bil som är minst sagt uppseendeväckande. Under torsdagsmorgonen kom rapporter om att bilen under natten till i dag blivit stulen av beväpnade män i samband med att den nuvarande ägaren filmade bilen i Piet Hein-tunneln i Amsterdam.

Strax innan lunch meddelade polisen i Amsterdam att bilen hittats, men gärningsmännen hade förmodligen insett att det skulle bli svårt att sälja en så pass unik och välkänd bil och därför satt eld på den. Ett tråkigt slut för en bil som Olsson och Leif Tufvesson spenderat åtta månader med att bygga.

– När man har byggt en drömbil och var glad för den nye ägarens skull så är det helt katastrofalt att höra att de har bränt upp den. Man tänker ju att sånt där inte ska kunna hända. Riktigt jävla tråkigt, säger Jon Olsson till Expressen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!