Jubelidiot misslyckas med att stjäla Porsche – förstör den bara

Biltjuv misslyckas med att stjäla en klassisk Porsche i London, lämnar den kraftigt vandaliserad.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

För några veckor sedan fångades en biltjuv på film i stadsdelen Mayfair, London. Mannen i tjugoårsåldern ses ta fram en kniv som han använder för att skära upp taket på en ombyggd Porsche 911 Cabriolet. Medan han jobbar sig genom alla lager av tygsuffletten, samtidigt som larmet tjuter, passerar flera personer mannen. Ingen av dem griper dock in men ingen är troligen särskilt sugen på att konfrontera en person beväpnad med kniv.

Efter att i cirka två minuter försökt få fart på bilen ser mannen sig till slut besegrad och kryper ut genom taket igen, men inte förrän han demonstrerat sitt missnöje med att hoppa på bakvingen och orsakat ytterligare skador.

Trots sitt misslyckade stöldförsök gav han dock inte upp, strax därefter rapporterades även ett inbrottsförsök i en Porsche Cayenne på en parallellgata. Ännu lite senare rapporterades ett beväpnat butiksrån i närheten och polisen misstänker att det är samma man.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!