Ken Block sladdar vidare i Gymkhana Five

Ken Blocks sladdfilmserie Gymkhana är nu uppe i den femte filmen och denna gång är platsen San Fransisco som får ett rykande välkomnande av rallyföraren.

I den femte delen av den omtalade filmserien Gymkhana syns den 44-åriga våghalsen Ken Block framföra några smått otroliga stunt med sin 650 hästkrafters Ford Fiesta WRC som gör 0-100 km/h på drygt 1,8 sekunder. 

 För första gången i den prisbelönta filmserien skedde körningen på vanliga gator i San Fransico. Block och hans team stängde av stora delar av de mest legendariska gatorna i San Fransisco och förvandlade den till sin egna privata racebana. I sann Bullit-anda hoppar Block på de ikoniska gatorna i staden vid bukten. 

– San Francisco var helt fantastiskt för Gymkhana, sa Block i efterhand. Det är en sådan unik plats för denna typ av körning och tillät mig att göra vissa saker som jag aldrig trodde jag någonsin skulle kunna införliva i en av mina Gymkhana-videor.

 Den nästan tio minuter långa filmen innehåller allt från drifting i luften till ett kort framträdande av motorcross-legenden Travis Pastrana som gör comeback sedan olyckan på fjolårets X-Games. Titta och förundras över galenskap på hög nivå!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!