Koenigsegg Regera lättar på täcket – avslöjar ny design

Koenigsegg har släppt den första smygbilden på sitt nya monster man valt att kalla Regera. Designen verkar vara rejält omgjord.

Sveriges stolthet på den mest exklusiva supersportbilsmarknaden, Koenigsegg, bygger upp spänningen inför premiären av sin nya toppmodell. Bilen som vi i dagsläget vet namnet och en ungefärlig effekt (minst 1 360 hk) på verkar ha fått sig ett relativt markant ansiktslyft. I den rykande färska bilden som Koenigsegg släppt visar man delar av bilens linjer i fronten. Medan den andas Koenigsegg så har man jobbat fram ett fräschare och modernare utseende. Koenigsegg själva talar om bilen som en lyxig megabil.

Exakt vad detta innebär återstår att se. Men den klassiska hårdbantade supersportbilen som vi känner, kanske planerar att slå sig in i ett nytt segment med nya Koenigsegg Regera?

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer