Koenigseggs fyndiga hyllning av Prince

Artisten Prince gick plötsligt bort i förra veckan och kondoleanserna från runt om i världen har varit många. Nu har Koenigsegg också visat sin aktning för den populära artisten  - i form av en mycket finurlig Regera.
Prince 2008.

Koenigseggs deltagande i sorgen efter artisten Prince bortgång har under dagen uppmärksammats världen över. Den svenska supersportbilstillverkaren har nämligen låtit färga superladdhybriden Koenigsegg Regera i en lila kulör och kallar modellversionen för ”Purple Reign”, eller som det blir på svenska – ”Lila Regera”.

Är man inte bekant med Prince digra låtlista kanske namnvalet inte säger en något. En av artisten största hit heter just ”Purple Rain”, eller ”Lila regn” på svenska. Koenigsegg har helt enkelt bytt ut betydelsen av titeln, utan att förändra uttalet. Fyndigt! Låten kan du lyssna på nedan.

Det handlar dock inte om någon specialversion av Regera i begränsad upplaga utan om en bild skapad i datorn.
https://vimeo.com/163977996

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!