Kolla denna galning med kort stubin!

Det du nu ska se tror man knappt är sant, men incidenten har faktiskt alldeles nyligen utspelat sig i Florida. Nu söker polisen den dåraktiga föraren.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I trafiken möter och passerar vi alla möjliga typer av förare, allt från sega sniglar, via superlydiga till kompletta galningar.

I filmen ovan ser vi en förare av en pickup som filmas av passageraren samtidigt som en annan bilist svänger ut ”framför” honom. Pickupföraren tappar fattningen direkt, trots att vägen är tvåfilig och trots att det är hyfsat bra med avstånd till bilen som svänger ut på vägen. Genast poppar svordomarna ur munnen och högerfoten ger sig tillkänna på ett dåraktig vis.

Vad som händer sedan får du se i filmen. Det hela är så extraordinärt galet att vi vill tro att alltihop är en komplott. Men enligt uppgifter ska polisen i Port St. Lucie i Florida vara på jakt efter föraren som de vill ha ett snack med.

Nåväl, ta det lugnt i trafiken och tänd inte till på alla cylindrar om någon gör småfel. En dag kanske det är fel förare du bråkar med och det hela eskalerar till riktigt tråkiga grejer.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + powerbank för endast 129 kr. Köp nu!