Koncentrera dig på rätt sak när du kör!

När man kör bil kan det vara bra att ha koncentrationen på just det; att köra bil. Annars kan det lätt bli så att någon oväntat situation får dig att helt tappa kontrollen över fordonet du kör, något som den här killen fick uppleva.

Enligt beskrivningen på videon höll föraren på att köra mellan Indianapolis och Whitewater när hans bil plötsligt vattenplanade av vägen. Resan tar vanligtvis mellan tre och fyra timmar och föraren försökte därför få tiden att gå fortare genom att filma sig själv medan han sjöng, för att sedan kunna titta på det senare.Nu blev det en annan sak han fick med på film, eftersom att kameran sitter stadigt fast där den var fäst medan bilen inte sitter stadigt fast vid vägen. Bilen gled av vägen och träffade en skylt, vilket fick den att rulla över.Enligt beskrivningen fick föraren inga skador, medan bilen helt klarade sig ifrån mekaniska skador.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr här!