Nästan 16 000 kronor fattigare men glad över att kunna ladda bilar! Foto: Marcus Engström

Skaffa laddbox hemma – så går det till

Det är nu det händer – omställningen till allt mer elektrifiering av våra bilar. Chefredaktör Engström har gått händelserna i förväg och skaffat laddbox hemma, trots att han har vare sig laddhybrid eller elbil. Om du också funderar på att göra det så kommer guiden här.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

Jag erkänner. Jag trodde på riktigt att Tesla Cybertruck skulle komma till Europa, och jag tänkte på riktigt belåna huset (ännu mer… reds anm) för att ha råd att köpa en. Första steget var dock att skaffa laddbox till vårt hus. Den har jag nytta av i vår provkörnings- och testverksamhet dessutom, eftersom det allt som oftast står nya bilar på uppfarten – och nästan alla har numera batteri som behöver laddas och mätas förbrukning på. Nu blev det ingen Cybertruck till vare sig Europa, Sverige eller mig – men det blev en guide till hur det går till att installera laddbox hemma.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Teknikens Värld Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!