Chatta bilar med Borglund och Stjerna

Chatta bilar med Borglund och Stjerna

I dag onsdag 5 mars klockan 11.00 har du under en hel timme chansen att ställa frågor till Teknikens Världs konsumentreportrar Jonas Borglund och Mikael Stjerna. Ämnet är fritt.

Klockan 11.00 onsdag 5 mars öppnar chatten där du under en hel timme kan ställa dina bilrelaterade frågor till Teknikens Världs konsumentreportrar och experter Jonas Borglund och Mikael Stjerna.

 Ämnet kan vi säga är fritt. Du kan fråga om det mesta som är bilrelaterat, exempelvis köp och sälj, både nytt och begagnat, bilfinansiering, reservdelar och service, import och export samt mycket annat.

Du kan ställa dina frågor redan nu då de sparas för att sedan besvaras när chatten är öppen 5 mars mellan klockan 11 och 12. Om du vill kan du fylla i din epostadress nedan och få en påminnelse till din epostinkorg i god tid innan chatten börjar. Så missar du inget.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

70% rabatt på Teknikens Värld & 24 andra titlar! Se erbjudande!