Foto: Jag_cz / Shutterstock / Volkswagen

Nyårsrea på elbilar

Volkswagen rear ut nya ID.3 för att slippa koldioxidböter, och andra tillverkare tvingas haka på. Mercedes, Nissan, Skoda – alla lockar med sänkta priser på laddbara bilar. Men reorna döljs som privatleasingerbjudanden.

Vill du läsa mer av vårt Premium-material?

När nya Volkswagen ID.3 till slut presenterades i höstas var det många som blev besvikna. Volkswagen hade lovat pris som en Golf diesel, men i själva verket landade introduktionspriset på 434 900 kronor. Långt över Golf-priset.
Men privatleasingpriset lockar desto mer. 3 495 kronor per månad räcker för att leasa en ID.3 i tre år. Det är inte bara billigt. Det är extremt billigt. Jämför med Volvo XC40 laddhybrid som kostar 459 000 kronor. För den vill Volvo ha 5 995 kronor per månad. Det är 70 procent mer i månadshyra för en Volvo som efter bonusavdrag kostar 15 procent mer än Volkswagen ID.3.

Redan prenumerant?

Papperstidning eller digital

Digital Prenumeration

ALLT DU VILL VETA OM ALLA BILAR

Gratis första månaden - därefter 99/mån.

Ingen bindningstid.

  • Vi kör och bedömer alla bilar på svenska vägar
  • De bästa och mest detaljerade testerna av nya bilar
  • Alla nummer av e-tidningen fem år bakåt i tiden
  • Vi står på din sida – här får du hjälp inför ditt bilköp
  • Avsluta prenumerationen online när du vill

Genom att klicka på "Fortsätt" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 26 juli 2021 är det Bonnier Magazines & Brands koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

Skapar ditt konto

Vänligen vänta medan vi skapar ditt konto

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!