Snacka däck med våra däckexperter

Snacka däck med våra däckexperter

I dag onsdag 9 april klockan 11.00 kan du under en hel timme ställa dina frågor om däck, sommar- som vinterdäck, med Teknikens Världs däckexperter Linus Pröjtz och Ruben Börjesson.

Med anledning av att sommardäck börjar bli aktuella (årets sommardäcktest finns att köpa i butik nu eller ladda ned här) öppnar vi klockan 11.00 onsdag 9 april chatten där du under en hel timme kan ställa dina däckrelaterade frågor till Teknikens Världs däckexperter Linus Pröjtz och Ruben Börjesson.

 Ämnet kan vi säga är fritt, så länge det rör däck. Du kan fråga sommardäck, vinterdäck, däckförvaring, mönsterdjup, däckmönster, däcktryck, däckköp och mycket annat som berör dig och dina däck.

Du kan ställa dina frågor redan nu då de sparas för att sedan besvaras när chatten är öppen 9 april mellan klockan 11 och 12. Om du vill kan du fylla i din epostadress nedan och få en påminnelse till din epostinkorg i god tid innan chatten börjar. Så missar du inget.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!