Köp Clarkson, Hammond och May i skala 1:18

Har du en stor modellbilssamling som behöver ett mänskligt inslag, eller gillar du bara Top Gear? Då är det läge att skynda sig för att beställa den begränsade upplagan av Top Gear-dockor.

Många är vi nog som har en samling modellbilar i skala 1:18 på hedersplats i hemmet och kanske är det till och med några som har byggt upp en liten modellvärld med garage och hus. Då är det läge att komplettera samlingen nu med dockor (eller actionfigurer om man så vill) i skala 1:18 föreställandes Top Gears programledartrio.

 MDiecast har 60 exemplar av trion som kommer att släppas den 31 oktober. Billigt är det dock inte. Priset för de tre figurerna är 500 dollar och då ingår inte en enda av de bilar som syns på bilderna bakom figurerna. MDiecast har tidigare sålt en begränsad upplaga av svarta och vita The Stig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!