Om du jobbar i USA:s dyraste hus, som ligger i Kalifornien och kostar drygt 2,2 miljarder kronor, så ingår en mycket trevlig löneförmån.

Köp USA:s dyraste hus – bilsamling ingår

För drygt 2,2 miljarder kronor får du inte bara USA:s dyraste hus – du får tolv bilar, 10 motorcyklar och en helikopter också. Det hade väl bara fattats annat...

Just nu finns USA:s hittills dyraste "villa" till salu för 250 miljoner dollar (2 233 900 000 kronor). Huset, som ligger i Kalifornien, är fyllt till bredden med allt man kan förvänta sig av ett hus i den här klassen. De löjligt många rummen innehåller inte bara biosalong och bowlingbana, utan är också fyllda med möbler, konst och inte minst – en välkomponerad samling mycket värdefulla fordon. I köpet ska det ingå en helikopter, tio motorcyklar och tolv bilar.

I filmen (högst upp) kan vi se de flesta av bilarna, som bland annat står i husets "garage" (som mer liknar ett konstgalleri). Där finns bland annat en Rolls-Royce Dawn, en Ferrari 488, en Pagani Huayra och en Mercedes-Benz 540K. Paganin är värderad till två miljoner dollar (ca 18 milj kr) och Mercedesen, från 1936, till 15 miljoner (ca 134 milj kr).

I samlingen finns också en Spyker C8, en Ariel Atom 3, en Morgan 3-Wheeler, ytterligare en Rolls-Royce cabriolet, en Bentley Continental GT cabriolet och en Bugatti Veyron Grand sport.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!