Kör INTE om på smal landsväg!

Ibland kan man få bråttom om man är påväg för att hämta sin man från puben, men det är ändå ingen bra idé att försöka köra om på smala landsvägar. Speciellt inte om det finns en lastbil längre fram som skymmer sikten.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I videon följer vi med en förare som kör på en mycket smal lansväg. Längre fram i kön kan vi se en lastbil som möjligtvis saktar upp bilarna bakom en aning. Trots det ser det ändå ut att gå hyfsat fort. 

Plötsligt dyker en Porsche Cayenne upp vid sidan om kamerabilen i ett försök att köra om. Det var redan en dum idé att göra det på en så smal och krokig väg, men med lastbilen längre fram som skymmer sikten blir det rent av livsfarligt.

Bara några sekunder efter att Porschen kört förbi kamerabilen kommer en Skoda Octavia fram i mötande körfält, och Porsche-föraren lyckas precis undvika en frontalkrock med Skodan genom att köra in i sidan på en Citroën framför kamerabilen.

Föraren av Porschen var enligt beskrivningen till videon en kvinna iförd tofflor som var påväg att plocka upp sin man från puben. Tydligen brukade hon alltid köra förbi på det stället, något som inte är en ursäkt någonstans.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!