Kör på polis och smiter från platsen

En Mercedes AMG-förare lekte med bilen på Times Square i New York. Det gillade inte polisen som tänkte stoppa föraren som dock hade andra tankar än att stanna i huvudet.

Det hela utspelade sig på Times Square i New York i lördags. Mitt bland all trafik dök en Mercedes-AMG C 63 upp vrålandes med rykande däck. Uppmärksamhetssökande helt enkelt.Polisen gillade inte vad de såg och hörde utan klev ut i gatan när bilen stannade vid en korsning. Mercedes-föraren var dock inte pigg på att lyda lagens långa arm utan tog till flykt och körde samtidigt på konstapeln.Trots ganska mycket trafik på gatorna, och flertalet poliser med dragna pistoler springandes efter, kom Mercedes-föraren undan på något märkligt vis.Ännu har ingen blivit arresterad för den vidriga körningen. Polisen säger sig söka efter värdefulla tips från de många vittnen som var på plats vid händelsen och från eventuella dashcam-filmer. Bilens registreringsnummer är alltså fortfarande okänt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

2 månader Premium för bara 19 kr - när du gör vårt quiz!