Kör vidare på fälgen – gnistorna drar till sig polisen

Här får vi se något vi normalt bara ser i Hollywood-filmer. En bilist har tappat ett framdäck, men kör vidare på bara fälgen utan något som helst intresse av att stanna.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

I Newark, USA, i går natt lyckades en bilist filma ett annat, iögonfallande ekipage. En kvinna i sin Chrysler 300M körde en lång sträcka utan höger framdäck. Hon körde helt enkelt vidare med fälgen skrapandes i gatan så att det slog gnistor.

Hon passerade flera rödljus under sin helgalna färd, som till sist slutade när polisen fick stopp på henne.

Vi får hänga med i knappt två minuter i filmen ovan. Personerna som filmade händelsen säger att de upptäckte kvinnan på tre hjul minst tio minuter innan de började filma. Med andra ord är det en rejält lång och gnistrande färd hon var ute på.

Varför däcket hade ramlat av och varför kvinnan inte stannade förtäljer inte historien. Möjligtvis kan det ligga sjukdom bakom, eller narkotika alternativt att hon flydde från någonting.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Black Friday-erbjudande: 3 månader Premium för 0 kr