Kränkt SRT Hellcat-förare trött på förnedring – här är hans nya grundregler

En Dodge Challenger SRT Hellcat-förare har lagt upp en dryg handfull grundregler för att likasinnade ska slippa bli förnedrade.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

En något upprörd Hellcat-förare har ledsnat på filmer där Dodge Challenger SRT Hellcat får stryk av bilar som bland annat Tesla Model S.

Challenger SRT Hellcat, liksom sitt syskon Charger SRT Hellcat, har en 6,2-liters V8 på 717 hästkrafter och 881 newtonmeter och klarar 0-100 km/h på 3,8 sekunder och har en toppfart på 320 km/h.

För att slippa bli mer kränkt, av de filmer som cirkulerar på internet med Hellcat-förare som blir ifrånkörda, listar mannen i filmen de ”sju grundreglerna”. För att köra som en dåre med en Challenger Hellcat det vill säga.

1. Använd endast den röda nyckeln.

2. Använd växlingslamporna.

3. Montera bredare däck.

4. Tävla inte mot något med fyrhjulsdrift.

5. Tävla inte mot något med aktiv spoiler.

6. Tävla inte mot elbilar.

7. Tävla inte mot jetplan.

Om du som Hellcat-förare följer dessa enkla grundregler ska du enligt mannen i filmen slippa förnedras, eller som han själv säger det. ”Follow these rules and I can guarantee you, you’ll avoid embarrassment on the internets”.

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

4 nr av Teknikens Värld + Premium för endast 129 kr. Köp nu!