Laglösa MC-förare jävlas med polisen – straffar sig själva

Man ska inte leka med lagens långa arm. Här ser vi ett stort gäng motorcyklister som helt saknar respekt för lag och ordning.

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Ett mycket stor antal motorcyklister lever laglöst på motorvägen utanför Springfield i Missouri. De upptar hela vägens bredd, de kör i vägrenen, de kör på bakhjulen och dessutom gör de det med registreringsskyltarna bortplockade. De vill helt enkelt vara anonyma i sitt utövande av lagöverträdelser.

Det sista motorcyklisterna kan beskyllas för att vara är ögontjänare. Inte ens när en polisbil dyker upp stillas deras hunger efter olagligheter i sadeln. Tvärtom, vissa av förarna passar på att stajla än mer och en ”polisjakt” påbörjas. En av MC-killarna låtsas (?) dessutom måtta en spark mot polisbilen. Det rör inte polisen i ryggen utan han är hur kylig som helst (inte alla som är det) och kör efter en av uppviglarna utan att ”ligga för nära” eller utsätta dem alla för några direkta farligheter.

Den enda farligheten för motorcyklisterna är de själva, vilket vi också får se i filmen. En tiondels sekunds ouppmärksamhet och tuffingen på hojen är plötsligt en fälld ”tuffing”. Polisens flin säger en hel del.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Läs Premium i 2 månader för endast 19 kr! Köp nu!